Over Ons

Tuin-Idee Hoveniersbedrijf

 

Voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres! 

 

Als jong bedrijf met klanttevredenheid als drijfkracht, streven wij met oog voor sfeer en detail de basis te leggen voor vele jaren tuinplezier. Een goede communicatie en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, zodat wij samen met u op een prettige manier kunnen blijven samenwerken. Wij vinden het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat we deze kennis met u kunnen delen en in uw tuin kunnen toepassen.

 

Wilt u zonder zorgen genieten van uw tuin en bent u op zoek naar een hovenier en vakman? Neem met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Tuinontwerp

Een goede tuinontwerper houdt rekening met zonlicht, grondsoort, hoogten, zitplekjes etc. Een tuin is een plek van en voor onszelf.

Aanleg

Tuin-Idee heeft dit alles in huis. Wij verzorgen de aanleg van uw tuin tot in het kleinste detail. Hier brengen we het tuinontwerp in de praktijk.

Onderhoud

Stel met ons een onderhoudsplan op voor uw tuin. Wij nemen de zorg voor uw tuin graag op ons, zodat uw tuin mooi en netjes blijft.

Tuin-idee hoveniersbedrijf heeft de nodige kennis en ervaring in huis om uw droomtuin te realiseren.